Selecteer een pagina
Merk


De kracht van het merk


Of je nu gave producten hebt, unieke service biedt of je onderscheidt met specifieke kennis, het is allemaal te vertalen in een sterk en uniek merk. Samen geven we op een strategische en creatieve manier vorm en inhoud aan jouw merk.
Niet met uitgebreide analyses en dikke rapportages, maar door eenvoudig en kernachtig een merkboom op te zetten en doelgroepen te definiƫren.


Imago


Jouw identiteit


Het imago maakt jouw merk uniek, het is de doorsnede van de boom. Op basis van jouw kernwaarden geven we invulling aan gedrag, communicatie en uitingen. Hieraan ben jij herkenbaar. Dit vormt jouw imago en is de kern in alle merkcommunicatie.
Communicatie


Gerichte communicatie


Met jouw merk heb je iets unieks te bieden. Dat zijn jouw appels. Deze appels zijn er voor jouw doelgroep. Om dat over te brengen matchen we jouw kernwaarden met de doelgroep. Zo ontstaat krachtige en klantgerichte communicatie in
tekst en beeld, online en offline. Van merknaam en logo tot pakkende merkbelofte en van strategische contentkalender tot praatplaat. We maken jouw appel sappig.